Νομοθεσία σχετικά με την καταγραφή της θερμοκρασίας σε επιχειρήσεις που σχετίζονται με τρόφιμα/ποτά, για την υποχρέωση καταγραφής της θερμοκρασίας του αέρα:
"Όλοι οι χώροι ψύξης και κατάψυξης όπου φυλάσσονται, αποθηκεύονται και διατίθενται τρόφιμα, εξαιρουμένων των χώρων οικιακής χρήσης, πρέπει να είναι εφοδιασμένοι με κατάλληλο όργανο παρακολούθησης και καταγραφής της θερμοκρασίας για καταγραφή, χρονολόγηση και διατήρηση των θερμοκρασιών αυτών."
Υγειονομική Διάταξη ΦΕΚ 2161/Β/23-6-17, Υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων/ποτών – Άρθρο 5, 6
Κανόνες Διακίνησης/Εμπορίας Προϊόντων & Παροχής Υπηρεσιών (ΔΙ.Ε.Π.Π.Υ.) - Άρθρο 27
Κανονισμός (ΕΚ) αριθ.37/2005 - Άρθρο 1, 2, 3 | ΦΕΚ 1219Β-4/10/2000 - Άρθρο 2, 3, 6
Τα ευαίσθητα στη θερμοκρασία αγαθά, συχνά υψηλής αξίας, αποθηκεύονται σε ψυγεία φαρμακείων, νοσοκομείων, εργαστήριων, χειρουργείων και σούπερ μάρκετ. Εάν τα αγαθά καταστούν άχρηστα λόγω βλάβης στο ψυγείο, αυτό μπορεί να οδηγήσει σε μεγάλες απώλειες και σημαντικό κόστος.
Η πλατφόρμα Παρακολούθησης Θερμοκρασίας-Υγρασίας ioTemp, επιτρέπει την αυτόματη παρακολούθηση της θερμοκρασίας. Όλα τα δεδομένα μεταδίδονται ασύρματα στο Cloud και αρχειοθετούνται αυτόματα εκεί. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά ανά πάσα στιγμή με τον υπολογιστή, το smartphone ή το tablet σας, προκειμένου να ελέγξετε τις τιμές ή να τις επιδείξετε στους ελεγκτές.

Σύνδεση από 1 έως και 20 Ασύρματων Αισθητήρων Υγρασίας-Θερμοκρασίας Bluetooth της Ela Innovation με 1 Πομπό με Τροφοδοτικό (& 1 Καλωδιακή Μαγνητική)

Ζωντανή Κατάσταση Αισθητήρων
Πόσοι αισθητήρες είναι σε Κανονική λειτουργία (εντός επιθυμητών ορίων).
Πόσοι και ποιοι αισθητήρες είναι σε Κρίσιμη κατάσταση (εκτός επιθυμητών ορίων).
Μετρήσεις Θερμοκρασίας
Για κάθε Μέτρηση Θερμοκρασίας σας δίνεται η δυνατότητα να ρυθμίσετε το Ανώτερο Όριο Θερμοκρασίας-Υγρασίας (Max), το Κατώτερο Όριο Θερμοκρασίας-Υγρασίας (Min), καθώς και αν θα λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις μέσω Email ή/και Telegram (ή/και SMS*).
Create Your Own Website With Webador